2. června 2017 • 10:20

Stoper Štetina se upsal Spartě. Kvůli trenérovi chce zlepšit angličtinu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta oficiálně potvrdila už třetí letní posilu. Po Vukadinu Vukadinovičovi a Eldaru Čivičovi se na letnou stěhuje i Lukáš Štětina. Pětadvacetiletý stoper, který od roku 2013 patřil pražské Dukle, podepsal se třetím týmem uplynulé sezony tříletou smlouvu.



Rodák z Nitry působil na Dukle už v sezoně 2012/13 na hostování z ukrajinského Charkova, v následující sezoně na Julisku přestoupil. "Myslím si, že jsem v Dukle vyspěl dost na to, abych udělal další krok a posunul se výš," řekl Štetina v prvním rozhovoru, který absolvoval jako sparťanský hráč pro klubový web.

Štetina by měl obranné řadě Sparty dodat především tvrdost a důraz, o pozici v mužstvu se ale ještě s trenérem Andreou Stramaccionim nebavil. Právě kvůli němu prý bude muset začít pilovat cizí jazyk. „Musím se naučit ještě trochu lépe anglicky, něco umím, ale není to žádná sláva," usmíval se při prvním rozhovoru.

Nový sparťanský stoper se na Letné nejvíc těší na setkání se dvěma bývalými spoluhráči z Dukly, Vjačeslavem Karavajevem a Néstorem . "S oběma jsem skvěle vycházel, možná s Karou trochu víc, protože umím trochu rusky. Je to super kluk a myslím, že se rádi uvidíme," řekl Štetina.

Třetí letní posila letenských prý řešila i další nabídky, ta sparťanská ale přišla nejdříve a sám hráč myslel na to, že půjde právě na letnou. Štetinův přestup vyšel Spartu podle informací deníku Sport na rovný jeden milion eur (26,4 milionů korun).

Dukla - Jihlava: Štetina zabránil obranným zákrokem gólu
Video se připravuje ...

David Lafata pošesté Králem střelců! Podívejte se na všechny jeho góly v sezoně
Video se připravuje ...

TOP 5 gólů Sparty v sezoně: Dočkalův dloubák i Čermákova šibenice
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud