4. června 2017 • 14:50

Slavia láká mistra Evropy, píší v Nizozemsku. Tvrdík přestup odmítá

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posila z nizozemské Eredivisie? Proč ne. Slavia podle webu efotbal.cz našla náhradu za Antonína Baráka v záložníkovi Groningenu Simonu Tibblingovi. 22letý švédský reprezentant má prý stát milion eur. „Asi to není špatný fotbalista, ale rozhodně nemíří do Slavie. Klub nevede, ani nevedl žádná jednání o příchodu,“ vyvrátil spekulace předseda představenstva pražského klubu Jaroslav Tvrdík.



Tibbling působí v Groningenu od ledna 2015, ten samý rok se mimochodem zblízka představil i českým fanouškům. Jako člen švédské jednadvacítky dorazil na EURO 2015, kde s mužstvem vybojoval díky úspěšnému penaltovému rozstřelu ve finále proti Portugalsku zlato.

Ofenzivní záložník na turnaji odehrál čtyři zápasy a vstřelil dva góly. Za áčko zatím nestartoval. S Groningenem skončil v minulé sezoně osmý a v baráži o Evropskou ligu ho vypráskal Alkmaar celkově 8:2. Tibbling nastoupil k 26 zápasům a vstřelil jeden gól.

Slávistický obránce Jakub Jugas na svém prvním reprezentačním srazu
Slávistický obránce Jakub Jugas na svém prvním reprezentačním srazu

Podle nizozemských médií má být blízko k přestupu do Slavie, jednání už měla i probíhat. To však vedení červenobílých odmítá.

„Asi to není špatný fotbalista, ale rozhodně nemíří do Slavie. Klub nevede, ani nevedl žádná jednání o příchodu,“ vyvrátil spekulace předseda představenstva pražského klubu Jaroslav Tvrdík na svém Twitteru.

Slavia už v minulých dnech představila jako první letní posilu obránce Jakuba Jugase, kterého přivedla z Fastavu Zlín. Kromě Tibblinga se spekuluje také o tom, že by do Edenu mohl zamířit jablonecký záložník Michal Trávník.

Slávistická LIGA NARUBY: Zmrhal proti všem, hladový Muris, hecíř Škoda
Video se připravuje ...

Slavia dominovala i v číslech aneb týmová NEJ sezony
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud