17. června 2017 • 13:38

Posily Sparty. Přijdou ještě tři cizinci, na seznamu je nadějný Srb

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

K pěti novým tvářím, které zatím fotbalová Sparta před startem nové sezony získala, zřejmě brzy přibudou další. Letenský klub chce podepsat ještě tři hráče, mělo by jít o posily ze zahraničí. V rozhovoru pro deník Sport to potvrdil generální ředitel klubu Adam Kotalík.



Sparta zatím do svých řad získala Vukadina Vukadinoviče (Zlín), Eldara Civiče (Slovácko), Lukáše Štetinu (Dukla), Marca Janka (Basilej), Martina Dúbravku (Liberec), v jednání jsou ještě další posily.

„Počet hráčů, kteří přišli do Sparty, ještě není úplný, další příchody se ještě dají očekávat. Můžeme se bavit o dvou až třech jménech, všechna ze zahraničí,“ uvedl pro Sport generální ředitel letenského klubu Adam Kotalík.

Server Aktuálně.cz v pátek přinesl informaci o tom, že Sparta je už dohodnuta s Crvenou Zvezdou Bělehrad na transferu srbského krajního záložníka Srdjana Plavšiče, který by měl stát 1,5 milionu eur (téměř 40 milionů korun).

Přestup sice zatím dotažen nebyl, nicméně jméno jedenadvacetiletého Plavšiče na sparťanském seznamu šesti vytipovaných posil z Balkánu podle informací deníku Sport skutečně figuruje.

Týmový manažer bude Řek

Novým týmovým manažerem Sparty bude Leonidas Vokolos, který na Letnou přichází s italským trenérem Andreou Stramaccionim. Šestačtyřicetiletý Řek bude ve své funkci úzce spolupracovat s vedoucím mužstva Miroslavem Barankem a například server transfermarkt.de ho uvádí jako technického ředitele Sparty.

Bývalý stoper Vokolos má nejvyšší trenérskou licenci a během své hráčské kariéry, kterou strávil v Panioniosu, Panathinaikosu, West Hamu United, PAOK Soluň a Kallithee, nastoupil v evropských pohárech proti Spartě, Slavii i Liberci.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

TOP 5 gólů Sparty v sezoně: Dočkalův dloubák i Čermákova šibenice
Video se připravuje ...

V Čechách není trenér pro Spartu, říká Bednář. Chválí angažování Stramaccioniho
Video se připravuje ...

Nová doba! Konopljanka nebo Biabiany, Slavia i Sparta loví zvučné cizince
Video se připravuje ...

David Lafata pošesté Králem střelců! Podívejte se na všechny jeho góly v sezoně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud