Michal Koštuřík
22. června 2017 • 11:00

Zlín si vyhlédl posilu. Chce Jiráčka, zájem o přestup má i hráč

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na další zajímavé jméno políčili ve Zlíně. Účastník Evropské ligy má zájem o sparťana Petra Jiráčka, který ukončil hostování v Jablonci! Jednatřicetiletý záložník je odchodu na Moravu nakloněný. „Snažíme se sladit podmínky hostování se Spartou. Hledáme shodu, všechny tři strany by měly zájem,“ potvrdil Sportu zlínský manažer Zdeněk Grygera.



Jiráčkův interes o angažmá ve Fastavu je pro jeho zástupce zásadním předpokladem pro další jednání. „Na tomto to chceme mít postavené,“ uvedl Grygera, jenž se v Praze sešel i se zástupci Teplic.

Rokování o přestupu Martina Filla se však zatím výrazněji neposunula. Severočeši si sestavu bez lídra moc neumějí představit a požadují jako kompenzaci vysokou sumu. Takovou, kterou Zlín nemíní akceptovat. I v tomto případě je však dohoda stále možná. „Vyjasňujeme si situaci. Pro Teplice byl Fillo vůdčí typ, nepočítaly s tím, že by mohl odejít,“ předestřel manažer Fastavu.

Blíž je příchod nigerijského křídla Ubonga Ekpaie (21), jemuž končí hostování v Liberci. „Poslali jsme oficiální nabídku Maccabi Haifa,“ sdělil Grygera. I tady platí, že mladý záložník by se angažmá na Moravě nebránil. Liberec však doufá, že podepíše novou smlouvu s ním.

Páníkův výběr čeká už zítra od 18 hodin Superpohár se Slovanem Bratislava v Uherském Hradišti. Je pravděpodobné, že do něj zasáhnou dva noví hráči. „Přivezl jsem smlouvy Bartošáka i Džafiče. Snad je stihneme zaregistrovat,“ doufal manažer.

Plzeň - Jablonec: Řezník se poštěkal s Jiráčkem, toho vypískali fanoušci
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud