28. června 2017 • 14:28

Slavia dotáhla další přestup, z Hradce přichází talentovaný Trubač

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia Praha dotáhla přestup záložníka Daniela Trubače z druholigového Hradce Králové. Devatenáctiletý talentovaný středopolař se stal už sedmou letní posilou úřadujícího českého šampiona, který se chystá na kvalifikaci Ligy mistrů.



"Chci se ve své kariéře posunout dál a toto je skvělá příležitost. Slavia je klub s obrovskými ambicemi a mě čeká tvrdá práce, na kterou se ale moc těším. Ano, je to výzva a místo v základu nemám jisté, ale je jenom na mně, zda se prosadím či nikoliv," řekl pro internetové stránky královéhradeckého klubu Trubač.

Mladý záložník patří k talentům českého fotbalu. V srpnu 2014 v sedmnácti letech debutoval v první lize, v uplynulé sezoně pak v nejvyšší soutěži nastoupil k 25 utkáním a byl členem základní sestavy.

Celkem má na kontě 41 ligových zápasů a jednu vstřelenou branku. Prošel také prakticky všemi mládežnickými národními týmy a v současnosti patří do reprezentační dvacítky.

Vedle Trubače už Slavia v letní přestávce získala trio hvězdných zahraničních posil Dannyho, Halila Altintopa a Ruslana Rotaně, brankáře Jana Laštůvku, stopera Jakuba Jugase a záložníka Jakuba Hromadu. Těsně před dotažením jsou příchody stopera Matěje Chaluše a záložníka Filipa Panáka.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Šilhavý o nových posilách: Všichni jsou hvězdy, ale zároveň skromní
Video se připravuje ...

Uragán v Edenu! Slavia oznámila příchod tří hvězdných cizinců
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud