15. července 2017 • 18:50

Plzeň - Wolves 1:2. Angličané rozhodli v první půli, střídající Bakoš jen snížil

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Plzně padli i ve druhém přípravném utkání na herním soustředění v Rakousku, když po debaklu od Fürthu (1:5) nestačili ani na anglický Wolverhampton, s nímž prohráli 1:2. Soupeř rozhodl o vítězství dvěma góly v první půli a Západočeši už zásluhou Marka Bakoše pouze snížili. Premiéru v plzeňském dresu si odbyl obránce Milan Havel.



V sestavě Plzně už nastoupila i nejnovější posila Havel, který přišel po zraněních Limberského a Kovaříka. Oba celky byly aktivní, ale Wolverhampton byl produktivnější. Už v 17. minutě doklepl míč do branky Dicko a po půlhodině hry zvýšil náskok Doherty.

Střídání do druhé půle Plzni pomohla a přišlo snížení. Ivanschitz nacentroval na zadní tyč, kam si naběhl Bakoš a mohl se radovat z gólu. Více však Plzeň nestihla a znovu prohrála. Poslední šanci naladit se vítězně na předkolo Ligy mistrů bude mít v úterní generálce proti Watfordu.

Prohru utrpěly i další ligové celky. Zklamaly zejména Teplice, které podlehly druholigovému Varnsdorfu 1:4. O jediný jejich gól se postaral z penalty Rezek, který srovnal na 1:1. "Možná jsme takovou lekci potřebovali. Věřím, že se z toho ponaučíme. Takhle se ale o sestavu nebojuje," řekl trenér Daniel Šmejkal.

Bohemians Praha 1905 nestačili na tým ze čtvrté německé ligy, Babelsbergu podlehli 0:1.

Góly

Domácí: 64. Bakoš

Hosté: 17. Dicko, 30. Doherty

Sestavy

Domácí: Hruška – Řezník, Hejda (46. Matějů), Hájek, Havel – Hrošovský (60. Bakoš), Živulič (60. Ivanschitz)– Kopic (46. Petržela), Kolář (46. Hořava), Pilař (60. Zeman) – Krmenčík (46. Řezníček).

Hosté: Ruddy (46. Norris) – Doherty (46. Batth), Douglas (60. Deslandes), Edwards (C) (46. Neves), Bennett (60. Simpson), Miranda, Cavaleiro (60. Ronan), Price (46. Saiss), Dicko (46. Enobakhare), Mason (46. Zyro), Boly (60. Coady).

Karty

Hosté: Simpson

Rozhodčí

Stadion

Westendorf, Rakousko

Návštěva

300 diváků

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud