15. července 2017 • 19:58

Hvězdy Nice do Edenu nedorazí! Proti Slavii nebudou hrát Balotelli či Dante

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO | Fanoušci Slavie, kteří se chystají na nedělní generálku s Nice (19:00), budou nejspíš mírně zklamaní. V Edenu se totiž nepředstaví největší hvězdy francouzského klubu, který na svém oficiálním webu oznámil nominaci na zápas, ve které chybí zranění Mario Balotelli a Dante i brankářská jednička Yoan Cardinale. Ve dvacetičlenné nominaci pak nenajdete ani útočníka Mickaëla Le Bihana.



Třetí tým uplynulého ročníku Ligue 1 v Praze nepředstaví vinou svalového zranění bouřlivák a nejlepší střelec týmu Mario Balotelli , ani bývalý hráč Bayernu Dante.

Trenér Lucie Favre chce své hvězdy šetřit na utkání 3. předkola Ligy mistrů proti Ajaxu Amsterdam. Třetí hvězdnou absencí do party je brankářská jednička Yoan Cardinale, který v minulém ročníku ligy odchytal 36 zápasů a chyběl jen na pouhé dva.

V Edenu se navíc nepředstaví ani útočník Mikaël Le Bihan. Největší hvězdou francouzského výběru tak bude brazilský levý obránce Dalbert. Jenže i ten z Nice nejspíše odejde, jelikož po jeho službách mocně touží trenér Luciano Spalletti v Interu Milán.

A touhu přestoupit na Apeninský poloostrov vyjádřil i sám hráč. Přestup se tak v současné chvíli zasekl na výši odstupného pro francouzskou stranu. Je tedy dost dobře možné, že ani brazilský bek v Edenu nenastoupí, aby mu přesun na poslední chvíli nezhatilo zranění.

Nominace Nice na utkání na hřišti Slavie:
Brankáři: Benitez, Clémentia.
Obránci: Souquet, Burner, Le Marchand, Boscagli, Dalbert, Sarr.
Záložníci: Tameze, Seri, Lees-Melou, Lusamba, Walter, Marcel, Koziello, Makengo, Perraud, Eysseric.
Útočníci: Srarfi, Plea.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud