20. července 2017 • 19:38

Dvě posily pro Boleslav! Přijde Komličenko a brankář z Ázerbajdžánu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Mladé Boleslavi posílí ruský útočník Nikolaj Komličenko a ázerbájdžánský reprezentační brankář Kamran Agajev. V České televizi to řekl prezident klubu Josef Dufek. Oba transfery by měly být dotaženy v pátek.



Dvaadvacetiletý Komličenko už v české lize působil loni na podzim, kdy hostoval z Krasnodaru v Liberci a během 12 ligových zápasů dal tři branky. "Chybí nám hrotový a silný útočník do vápna. Proto se k nám v pátek připojí Komličenko. Věřím, že to dobře dopadne a dopíšeme ho na soupisku pro Evropskou ligu," řekl Dufek v televizním rozhovoru.

"Na hrot máme jen Golgola (Mebrahtua), takže tam potřebujeme posílit. Kromě Komličenka budeme zkoušet i jednoho útočníka z Austrálie," doplnil generální sportovní manažer Dušan Uhrin mladší.

Druhou posilou je zkušený jednatřicetiletý gólman Agajev, který má na kontě 66 startů za ázerbájdžánskou reprezentaci, kde je jedničkou. Kromě třinácti sezon v ázerbájdžánské lize má za sebou i krátká působení v Turecku v dresu Kayserisporu a Karsiyaky. Naposledy chytal v Boavistě Porto. Do Mladé Boleslavi jde jako volný hráč, přiletět má v pátek.

"Potřebujeme posty zdvojit. Jakub Diviš chytá výborně, ale jestli chceme hrát na dvou frontách, musíte mít dva kvalitní brankáře," vysvětlil Dufek. "Chtěli jsme posílit na místě brankáře, kdyby se něco stalo, abychom měli tři dobré brankáře," dodal Uhrin, který má k dispozici i mládežnické reprezentanty Luďka Vejmolu a Martina Jedličku.

Boleslav postupuje přes Shamrock, Uhrin potvrdil dvě posily
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud