1. srpna 2017 • 09:39

Zlínského Jiráčka čeká pauza. Proti Liberci si vykloubil rameno

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlínský fotbalista Petr Jiráček má vykloubené rameno a čeká jej nucená přestávka dlouhá několik týdnů. Jednatřicetiletý bývalý reprezentant si zranění přivodil v nedělním úvodním ligovém kole v Liberci, kde "Ševci" prohráli 0:1. Jiráček se zranil v 74. minutě po pádu na zem, trávník opustil na nosítkách.



"Rentgenové vyšetření naštěstí dopadlo dobře, Jiráček nemá nic zlomeného. Nejsou ani poškozené vazy. Délka jeho absence se zatím nedá přesně určit," řekl ČTK manažer fotbalistů Zlína Zdeněk Grygera.

Jiráček je jednou z osmi nových posil, které Zlín získal v letní přestávce. Odchovanec Sokolova v roce 2012 odešel z Plzně do Německa, kde působil ve Wolfsburgu a Hamburku. Předloni ho získala Sparta, ale v pražském celku se neprosadil a minulou sezonu hostoval v Jablonci. Celkem si Jiráček ve 137 zápasech české nejvyšší soutěže připsal 12 gólů.

V sobotním ligovém duelu s Brnem bude trenér Bohumil Páník postrádat i dalšího středopolaře Ibrahima Traorého z Pobřeží slonoviny, kterého čeká po vyloučení disciplinární trest. Po lehčím zápalu plic nebude k dispozici ani argentinský záložník Pablo Podio.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud