9. srpna 2017 • 16:59

Tecl se vrací do Jablonce. Slavia ho půjčila na roční hostování

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jablonec má staronovou posilu! Na roční hostování se ze Slavie vrací útočník Stanislav Tecl, který se po letních příchodech nedokázal prosadit do základní sestavy „červenobílých“. K dispozici by ho trenér Zdeněk Klucký měl mít pro nedělní ligové utkání v Teplicích.



Tecl přišel do Slavie v zimě podruhé během kariéry. V jarní části nastoupil v 11 ligových zápasech a blýskl se dvěma góly v posledním kole proti Brnu, kterými pomohl k výhře 4:0 a k zisku titulu. Po příchodu letních posil však Tecl nedostal v úvodních čtyřech soutěžních zápasech této sezony šanci ani na minutu.

"Nedostával by v této sezoně tolik herního prostoru, proto odchází na hostování. Prostředí v Jablonci velmi dobře zná, proto věříme, že se mu bude dařit podobně jako například v posledním zápase minulé sezony, při kterém pomohl Slavii k zisku titulu," uvedl pro web Slavie její tiskový mluvčí Michal Býček.

Tecl v Jablonci působil od roku 2015, předtím hrál za Plzeň, Jihlavu a krátce za Slavii. V lize má na kontě 121 utkání a 40 vstřelených branek, dva starty si připsal i za reprezentaci.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud