1. září 2017 • 09:40

Kadlec ukončil přestupové spekulace: Zůstávám ve Spartě. Budu dál bojovat!

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O jeho avizovaném odchodu ze Sparty se napsalo hodně. Václav Kadlec měl být jedním z řady hráčů, kteří na konci přestupového období letenský klub opustí. Mluvilo se i o zájmu ze zahraničí. Dlouhodobě se trápící útočník ale nakonec zůstal. „Nechtěl jsem Spartu opustit a nehodlám to udělat ani v následujících dnech!“ napsal rezolutně na svém Instagramu.



O Kadlecově odchodu se spekulovalo celé léto. Druhý nejdražší nákup v historii Sparty (73 milionů korun, když v září 2016 přestoupil z dánského Midtjyllandu) se dlouhodobě trápil, před prvním soutěžním zápasem sezony na hřišti Crvene zvezdy Bělehrad dokonce chyběl v nominaci, trenér Stramaccioni kritizoval jeho přístup k tréninku.

Změna prostředí by mu zřejmě i prospěla. Pražský rodák ale jasně zavelel: „ZŮSTÁVÁM!!!“

„Tento měsíc a především tento týden se toho napsalo hodně… Jsem rád, že můžu říct: „Zůstávám!!!“ Nechtěl jsem Spartu opustit a nehodlám to udělat ani v následujících dnech! Nebylo to jednoduché, událo se hodně věcí, nad které je třeba se povznést a hodit je za hlavu… Budu bojovat, aby se Sparta dostala zpět tam, kam patří!“ napsal v pátek ráno na svém Instagramu.

Přestupové okno se v řadě evropských soutěží uzavřelo o půlnoci ze čtvrtka na pátek, české kluby však mají volnou ruku ještě celý jeden týden. Sparta už oznámila odchody přestupy Tomáše Koubka do francouzského Rennes a Herolinda Shaly do dánského Lyngby.

Hledat si nový klub má také záložník Lukáš Vácha. Přestup ruského obránce Vjačeslava Karavajeva do Lokomotivu Moskva se nakonec zadrhl.

CELÝ SESTŘIH: Brno - Sparta 2:0. Pražany zaskočil poslední celek tabulky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud