24. září 2017 • 15:51

Drsně sestřelený Limberský: bolest, smích, pak pozdrav z nemocnice

Autor: pta, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatím nejbolavější moment sezony si prožil David Limberský v Mladé Boleslavi. A pro Plzeň to byl nejvíc nepříjemný moment v cestě za osmým vítězstvím v sezoně. V 78. minutě letěl před plzeňskou bránu centr a domácí útočník Nikolaj Komličenko ho sestřelil k zemi. Trefil ho loktem, rozhodčí Pavel Franěk odpískal faul, ruského forvarda ale nijak nepotrestal. Střet by pro něj neměl mít vážnější následky, přestože kvůli němu musel do nemocnice.



Limberský zůstal ležet na zemi s bolestivou grimasou. Ruchové mikrofony zachytily, jak si jadrně ulevil po drsném střetu. Nakonec musel být na nosítkách odnesen ze hřiště, narychlo ho musel nahradit Milan Havel. Přestože zákrok vypadal hrůzostrašně, nakonec by pro bývalého reprezentanta neměl mít vážnější následky.

Trenér lídra nejvyšší soutěže Pavel Vrba si mohl po zápase oddechnout. „Údajně nemá po rentgenovém vyšetření nic zlomeného. Uvidíme, jak se to vyvine, až projde hlubší kontrolou v Plzni. Věřím, že výsledek bude stejný a David bude pro další zápasy k dispozici.“

Také podle střelce obou plzeňských gólů Michaela Krmenčíka působil Limberský uvolněně hned po konci zápasu. „V kabině se už smál jako blázen. V první chvíli mi ho ale bylo líto,“ tvrdil kanonýr Západočechů.

Sám Limberský se pochlubil v neděli ráno na Instagramu snímkem z nemocniční postele, kde si vychutnával kávu z plastového kelímku. Podle informací Sportu strávil noc v nemocnici, dneska čekají plzeňského obránce další vyšetření. Bližší informace o jeho zdravotním stavu by měly být známy v pondělí.

Mladá Boleslav - Plzeň: Bum! Komličenko zboural Limberského loktem, obránce musí střídat
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Plzeň 0:2. Hosté zůstávají stoprocentní
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud