15. dubna 2018 • 14:10

Šlágr ŽIVĚ! Přímý přenos z utkání Plzeň - Sparta sledujte na iSport.cz

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva nesmiřitelní rivalové, rozdílné postavení v tabulce. Přesto to bude velká bitva! Pokud nechce Plzeň senzačně ztratit titul, musí znovu najet na vítěznou vlnu a v 24. kole fotbalové HET ligy Spartu porazit. Souboj ve Štruncových sadech můžete sledovat v přímém přenosu na webu iSport.cz, kde také najdete exkluzivně všechny klíčové momenty utkání.



Pouze na webu iSport.cz můžete sledovat všechny zápasy HET ligy v HD kvalitě, vedle přímých přenosů najdete exkluzivně na iSport.cz sestřihy všech klíčových momentů utkání, a to do tří minut od doby, kdy se odehrají v reálném čase na hřišti.

Sledování přenosů z HET ligy je na webu zpoplatněno částkou 79 korun za zápas, všechna utkání celého kola můžete zakoupit v balíčku za 99 korun. Platit je možné přes SMS i platební kartou.

Bitvu Plzně se Spartou sledujte v neděli od 18.00 na iSport.cz ZDE >>

Šlágr ŽIVĚ! Přímý přenos z utkání Sparta - Plzeň sledujte na iSport.cz Šlágr ŽIVĚ! Přímý přenos z utkání Sparta - Plzeň sledujte na iSport.czFoto Koláž iSport.cz

Sledujte zápasy nejvyšší české fotbalové ligy na webu iSport.cz a nic vám neuteče! Přehled všech utkání HET ligy najdete ZDE >> 

RENTGEN: Slabiny Plzně a Sparty? Oba dělají velké chyby v obraně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud