28. října 2017 • 04:55

Konec doby hájení? Formu Sparty můžou odnést posily i kapitán Lafata

Autor: kub, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konec v osmifinále MOL Cupu dal korunu mizerné sezoně pražské Sparty. Letenský kluzb je momentálně pátý v tabulce a na první Plzeň, která má zápas k dobru, ztrácí už 18 bodů. Titul je víceméně ze hry, Sparta tak může reálně zabojovat o evropské poháry skrze druhé místo. Na něj zatím ztrácí čtyři body.



Pokud manko Sparty na druhou příčku ve zbývajících kolech ještě naroste, dají se v zimní přestávce očekávat opatření proti konkrétním jedincům. První na ráně jsou drahé zahraniční posily, jejichž přínos je zatím téměř nulový, vždyť trefa Marka Janka proti Baníku byla celkově vůbec prvním gólem na jejich kontě.

Zbývající podzimní program Sparty
Sparta–Baník 
Zlín–Sparta 
Sparta–Jihlava 
Olomouc–Sparta 
Sparta–Ml. Boleslav 

V ohrožení by kromě rakouského reprezentanta mohli být třeba i Rio Mavuba či Jonathan Biabiany, který na Letné pouze hostuje z Interu Milán, a jeho perspektiva stejně jako u třiatřicetiletého krajana by byla tudíž nicotná. Nic jistéto by však neměli ani starosparťané David Lafata , Michal Kadlec či Lukáš Mareček .

A doba hájení by pravděpodobně vypršela i dosud nedotknutelnému Stramaccionimu, jehož pozice by se už mohla stát neúnosnou. Italského trenéra čeká pět zápasů pravdy.

Stramaccioni po krachu: Cítím, že majitel pořád věří našemu plánu
Video se připravuje ...

Sparťané před penaltami, ve kterých proti Baníku neuspěli
Sparťané před penaltami, ve kterých proti Baníku neuspěli

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud