25. listopadu 2017 • 04:57

Boleslavská obranná mizérie. Na Dukle ji srazil nedůraz i nejistý Agajev

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Mladé Boleslavi by na 15. kolo HET ligy jistě raději zapomněli. Černý pro ně totiž nebyl jen pátek, ale celý týden. Tým z města automobilů nejdříve zasáhlo zranění Marka Matějovského, kvůli problémům s dýcháním skončil v nemocnici trenér Dušan Uhrin ml. a na rozcvičce si obnovil zranění střelec Golgol Mebrahtu. A aby toho nebylo málo, obrana oslabeného týmu začala na Julisce neuvěřitelně hořet. "Tři góly jsme si de facto dali sami," shrnul trefně Uhrinův asistent Petr Čuhel, který v pátek převzal pravomoci hlavního trenéra.



Dukla udeřila do obrany Boleslavi brzy, z přímého kopu se trefil Jakub Podaný. A hned tři minuty nato přišla další rána. Nedůraz Jiřího Fleišmana dovolil Janu Holendovi vyslat přesný centr, který mezi dvěma stopery našel Uroše Djuranoviče. Ten se nemohl mýlit.

Dukla - Mladá Boleslav: Přesná přihrávka Holendy našla Duranoviče, který rychle zvýšil na 2:0
Video se připravuje ...

Hosté pak začali tlačit a snížili zásluhou Tomáše Přikryla , jenže pak si svou slabší chvilku vybral i gólman Kamran Agajev. Azerbajdžánský brankář si zkusil pohlídat dalekonosnou ránu nikým nehlídaného Jana Holendy. Jenže míč se od jeho rukou neodrazil do bezpečí, nýbrž za něj a do sítě. A dvougólové vedení Dukly bylo zpět.

Dukla - Mladá Boleslav: Se střelou z dálky si nedokázal brankář Agajev poradit a Holenda tak zvýšil na 3:1
Video se připravuje ...

A zmatky v obraně pokračovaly. Finální hřebíček do rakve zasadil opět Uroš Djuranovič, který snad nemohl mít lehčí práci. Jan Holenda se opět bez potíží prodral obranou, jeho přihrávku sice mohl zastavit Lukáš Pauschek, neuvěřitelně nešťastně se ale ukopl a naservíroval míč k tyči dukelskému střelci. 

Dukla díky vysoké výhře poskočila právě před Boleslav, která je po druhé prohře v řadě na desáté příčce. Boleslavští inkasovali za poslední dva zápasy šest branek, před zápasem s dalším pražským celkem, Spartou, se tak budou muset soustředit hlavně na zpevnění defenzivy.

Dukla - Mladá Boleslav: Na třígólový rozdíl po zmatku boleslavské obrany zvyšuje Uroš Djuranovič 4:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud