8. prosince 2017 • 15:14

Nezmar odvolání Šilhavého (zatím) neřešil. Rozhodne pondělní schůzka

Autor: pj, jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaroslav Šilhavý zůstává trenérem Slavie. Tedy zatím. Jak avizoval po utkání s Astanou (0:1), dnes dopoledne absolvoval schůzku se sportovním ředitelem Janem Nezmarem. Předčasný trenérův konec, což je v posledních dnech hodně přetřásané téma, se ale neřešil.



"Dohodli jsme se, že na hlubší hodnocení sezony si sedneme v pondělí. Tam se můžeme bavit, co bylo špatně, a co dobře, a tak dál,“ vysvětlil Nezmar pro iSport.cz, proč definitivní rozhodnutí o Šilhavého budoucnosti nepadlo.

Co tedy důležití muži v Edenu probírali?

"Páteční schůzka byla zaměřená pouze na věci, které následují po sezoně, to znamená organizační záležitosti, příprava a podobně," doplnil.

Přestože ve vedení klubu zaznívají hlasy, aby Šilhavý skončil co nejdřív, Nezmar chce klíčové rozhodnutí udělat bez emocí a s nadhledem.

Je pravděpodobné, že Slavia nakonec nového trenéra hledat bude, se Šilhavým však ukončí spolupráci nejdříve na pondělním zasedání představenstva. Na něm zkušený kouč přednese analýzu podzimu a rozebere příčiny velké ztráty v ligovém ročníku a nedotaženého postupu do jarní fáze Evropské ligy.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud