11. června 2015 • 08:11

První posila pro Teplice: Z Varnsdorfu se vrací odchovanec Breite

Autor: pj, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teplice hlásí první letní posilu! Tým nového trenéra Davida Vavrušky vyztuží Radim Breite z Varnsdorfu, potvrdily se tedy ranní informace iSport.cz. Za pětadvacetiletého záložníka. zaplatili "žlutomodří" odstupné ve výši 700 tisíc korun. "Radim Breite přichází do našeho klubu na přestup a podepsal tříletou smlouvu," řekl teplický PR manažer Martin Kovařík.



Breite zaujal nejednoho pozorovatele v minulé sezoně. Svými výkony pomohl druholigovému Varnsdorfu do nejvyšší soutěže, které se ale nakonec kvůli nevyhovujícímu stadionu vzdal.

Jako jeden z mála hráčů Varnsdorfu tak Breite bude mít možnost si Synot ligu zahrát. Sáhly po něm Teplice, které neváhaly položit na stůl odstupné ve výši 700 tisíc korun.

Breite neodchází do cizího prostředí, je totiž teplickým odchovancem. Z klubu odešel v devatenácti letech v roce 2009, zpět se vrací přes týmy Arsenal Česká Lípa, Zenit Čáslav a právě Varnsdorf.

"Teplice jsou pro mě srdeční záležitostí, takže jsem moc rád, že se vracím a věřím, že se mi bude dařit. Klubu jsem fandil, i když jsem byl ve Varnsdorfu, takže jsem moc rád za návrat do míst, kde jsem fotbalově vyrostl," řekl Breite.

Jde o první posilu klubu ze Stínadel a rozhodně ne poslední.

Teplice chtějí získat také Jakuba Radu z Bohemians 1905. Součástí přestupu by mohl být Elvis Bratanovič, kmenový hráč severočeského týmu, který v uplynulé sezoně hostoval právě v Ďolíčku.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud