16. června 2015 • 13:10

Další zájemce o Milana Baroše, útočníka chce Mladá Boleslav

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Milan Baroš nebude mít po svém konci v Baníku Ostrava nouzi o nabídky. Zatímco si třiatřicetiletý bývalý reprezentant ještě užívá dovolenou, zájemci o něj se ozývají. Baroše vábí Mladá Boleslav, čtvrtý celek uplynulého ligového ročníku a účastník předkola Evropské ligy.



Zájem o Milana Baroše potvrdil prezident mladoboleslavského klubu Josef Dufek. „Bylo by dobré takového útočníka mít. Milana jsme oslovili přes jeho manažera pana Pasku, to nepopírám,“ řekl Dufek deníku Sport.

Baroš je momentálně na dovolené, vrátit do Česka by se měl ke konci týdne. „Má od nás jasně specifikovanou nabídku. Pevně věřím, že ji vyslyší,“ dodal Dufek.

Sám Baroš včera přiznal, že už po nějakém dobrodružství v cizině příliš netouží. „Už bych chtěl opravdu zůstat co nejblíže domova, za ty roky jsem se po světě najezdil dost a za každou cenu jít do zahraničí nechci,“ řekl v pondělí ČTK sám útočník s tím, že už se mu angažmá rýsuje a brzy by mohlo být jasno. Hovoří se i o zájmu Slavie, kde má Baroš syna Patrika v přípravce.

 

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud