Štěpán Filípek
17. června 2015 • 04:45

To jsou muži pro Slavii: Kisela nahradí Jinoch, šéfovat má nováček

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci fotbalové Slavie si (snad) mohou oddechnout, akce Ivan Horník skončila. Klub už oznámil jméno nového kouče Dušana Uhrina, který nahradil odvolaného Miroslava Beránka. Vedle něho skončil i sportovní ředitel Karol Kisel, jehož pravděpodobně nahradí Josef Jinoch. A nový muž usedne i do křesla generálního manažera.



S nástupem Uhrina mladšího skončil ve Slavii jako sportovní ředitel Karol Kisel , jenž si nezískal u spolupracovníků a předchozích koučů velké sympatie. Hned se objevily spekulace, že by se tím přece jen mohly otevřít dveře Ivanu Horníkovi , byť ten vábení majitele Aleše Řebíčka v pondělí už poněkolikáté odmítl.

To se však nestane, do Edenu má na Kiselovo místo namířeno další muž spjatý v minulosti se Slavií – Josef Jinoch. Toho sice chtěla z Jihlavy získat Mladá Boleslav, ale stěhovat se nakonec má o kus dál, do metropole.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Slovácko 1:3
Video se připravuje ...

U všech jednání už figuruje David Trunda, jenž podle informací Sportu zaujme pozici generálního manažera, ačkoli bude ve fotbale nováčkem. Zatím při tom není jasné, zda Kisel nezůstane alespoň u slávistické mládeže.

Více o informací o dění ve Slavii čtěte ve středečním deníku Sport! Elektronickou verzi si můžete zakoupit ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud