24. června 2015 • 17:57

Pelta ulovil další posilu! Do Jablonce přichází mladý Rus ze Zenitu

Autor: iSport.cz, šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový Jablonec hlásí další posilu! Tým Miroslava Pelty ulovil dvacetiletého ruského obránce  Zenitu Petrohrad Andreje Jakovleva, který v minulé sezoně odehrál dvacet zápasů za juniorku. V Jablonci podepsal tříletou smlouvu.



„Jablonec je pro mě nejlepší varianta, těším se na zkušenost v cizí zemi. Jak jsem pochopil, je to perspektivní klub s velkými ambicemi, a to je taky důležité,“ cituje Jakovleva ruský Sport den za dnem.

„V květnu jsem se byl v klubu podívat a líbilo se mi tam. Ale hlavně, moje hra se líbila trenérům Jablonce. Odehrál jsem tři přípravná utkání proti mládežnickým týmům Teplic, Brna a Varnsdorfu. Hrál jsem levého obránce,“ přiblížil mladý Rus, jak probíhaly námluvy s klubem.

Na severu Čech by se rád uchytil. „Chci se dostat do základní sestavy Jablonce, ale ve hře je i prozatímní hostování v jiném klubu,“ připustil Jakovlev.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud