30. října 2015 • 00:00

SYNOT liga - zápas podzimu FC Viktoria Plzeň vs AC Sparta Praha sledujte na synottip.cz včetně nejširší kurzové nabídky

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to tady! V neděli 1.11.2015 v 15:00 zazní úvodní hvizd ostře sledovaného utkání, FC Viktoria Plzeň – AC Sparta Praha. Vítěz tohoto klání si hlasitě řekne o titul půlmistra SYNOT ligy, takže o motivaci je postaráno. Nemáte vstupenku do Štruncových sadů? Nevadí, se SYNOT TIPem budete i tak v první řadě.



Utkání podzimu přinášíme všem členům BENEFIT klubu zdarma a jak je již u nás tradicí, bez zpoždění a v nejlepší kvalitě. Pokud ještě nejste registrovaní u naší společnosti, ale i přes to chcete stihnout výkop tohoto mače, máte stále šanci. Registraci do BENEFIT klubu můžete provést na našem webu synottip.cz nebo na kterékoliv z více než 4 500 registračních míst po celé ČR. Nejbližší pobočku vám ochotně sdělí na bezplatné lince 800 888 100.

Foto Synot Tip

A pro všechny máme tento šlágr v nejlepším kurzu na české sázkařské scéně!

A to stále není vše. Vzhledem k tomuto významnému utkání jsme pro vás vypsali speciální nabídku v rámci SYNOT ligy. Chcete si vsadit na žhavé a často diskutované téma penalty pro Spartu či Plzeň? Nebo vás spíše zajímá střelecký duel Lafata-Ďuriš? A co si vsadit na s předstihem na celkového vítěze SYNOT ligy? S naší speciální nabídkou žádný problém.

Foto Synot Tip

Nejsou Plzeň se Spartou vaším šálkem kávy?

I na takové případy jsme mysleli, proto jsme do nabídky přidali další sázkařské perličky. Mistr Moravy a Slezska, úspěšnost přihrávek v %, nejlepší zahraniční střelec, ale i nejdelší série bez inkasovaného gólu či karetní hříšníci. To je jen slabý výčet z naší speciální nabídky.

Foto Synot Tip

Toto a mnohem více naleznete na synottip.cz v kategorii SYNOT liga. Teď už jen záleží na vaší šťastné ruce. Dostaneme vás do hry!

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud