25. prosince 2015 • 14:00

TAK URČITĚ! Řepka popisoval, jak hrozil sparťanskému šéfovi

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEOROZHOVOR | Ve Spartě skončil už téměř před čtyřmi lety, vztah Tomáše Řepky k letenskému klubu však zůstává ožehavým tématem. Potvrdilo se to i v rozhovoru bývalého řízného obránce pro nový pořad televize O2 Sport s názvem Tak určitě, který vzniká ve spolupráci s webem iSport.cz a jeho první díl stanice uvedla na Štědrý den. Fotbalista s kontroverzní pověstí v něm mimo jiné popsal, jak se měnil jeho vztah k šéfovi Sparty Danielu Křetínskému a jak mu sliboval pomstu při odchodu z klubu.



Řepka přiznal, že proti Křetínskému vystoupil už na jaře 2011 po výhře 3:2 nad Libercem, po které přišel sparťanský šéf zkritizovat výkon hráčů až do kabiny. Pak následoval i pohovor tehdejšího kapitána v Křetínského kanceláři. „Já jsem řekl, že nebudu nic papouškovat a dělat cvičenýho medvěda. On nesouhlasil s mýma věcma, já s jeho. Bylo vidět, že se naše cesty rozcházejí,“ uvedl obránce.

Ze Sparty pak zamířil v lednu 2012 do Českých Budějovic, které nastoupily čtyři kola před koncem sezony náhodou opět proti Liberci. Ten nakonec získal titul o dva body před Spartou. A Řepka tehdy výrazně přispěl k porážce svého týmu 0:4 – na hřišti chyboval a navíc schválně zavinil ostrým skluzem penaltu. „A teď jsme si kvit,“ napsal pak prý Křetínskému esemesku po zápase, který snížil sparťanské šance na titul.

Řepka popsal, jak hrozil Křetínskému: Ještě mě budeš potřebovat
Video se připravuje ...

V pořadu O2 Sport Tak určitě Řepka navíc poprvé přiznal, že podobnou „pomstou“ vyhrožoval Křetínskému už na konci svého sparťanského působení. „Když jsem odcházel, tak jsem řekl Danovi: Nedělej tyhle věci, protože nevíš, kdy mě budeš potřebovat. Vysmál se mi. Tak jsem mu to tímto způsobem vrátil,“ řekl hráč na adresu sparťanského šéfa. Ten se přitom Řepky během jeho letenského angažmá po jeho "blikancích" nejednou veřejně zastával.

Dnes si prý Řepka uvědomuje, že tímto kontroverzním a neférovým krokem ztratil řadu sparťanských fanoušků, kteří ho do té doby obdivovali. "Měl jsem jen potřebu to říct nahlas, aby lidi věděli, že už jsem prostě takový. Neuchopil jsem to správně, ale pozdě bycha honit," dodal Řepka v rozhovoru, v němž si nejednou protiřečil a naplno potvrdil, že ani s přibývajícími roky nepřestává být kontroverzní postavou českého fotbalu.

Sparťané aplaudovali Řepkovi. Tleskali krásné patičce!
Video se připravuje ...

Řepka o gólu, který potvrdil titul Spartě: Pánbůh to tak chtěl
Video se připravuje ...

MŮJ PRVNÍ GÓL: První za Baník, důležitý za Spartu, vzpomíná Řepka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud