16. července 2011 • 20:21

Jiránek se domluvil na angažmá v Grozném

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český obránce Martin Jiránek už je hráčem Těreku Groznyj. Čečenský klub oznámil, že s dvaatřicetiletým fotbalistou podepsal dvouletou smlouvu.



"Na všem důležitém jsme domluveni, zbývá dořešit detaily a pak lékařská prohlídka. Myslím, že už brzy bude můj přestup oznámen oficiálně," uvedl před pár dny bývalý český reprezentant, který byl nedávno spojován s jiným ruským klubem Krasnodarem.

Dvaatřicetiletý Jiránek se vrací do Ruska po roce, který strávil v Birminghamu, s nímž sestoupil do druhé anglické ligy. Klub s ním poté neprodloužil smlouvu a český zadák se stal volným hráčem.

Předtím hrál Jiránek šest sezon v moskevském Spartaku, kde byl i kapitánem.
V Grozném se jednatřicetinásobný reprezentant mine s fotbalovou legendou Nizozemcem Ruudem Gullitem, který byl před měsícem odvolán. Momentálně vede mužstvo, v němž jsou fotbalisté z 13 různých zemí světa, dočasný kouč Isa Bajtijev.

Těrek je v ruské lize, která má letní přestávku, po 16 kolech na desátém místě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud