13. ledna 2014 • 14:57

Baroš má za sebou operaci kolena, od fotbalu si půl roku odpočine

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalista Milan Baroš má za sebou úspěšnou operaci levého kolena. Útočníka Antalyasporu teď čeká zhruba půlroční přestávka, kvůli které bývalý reprezentant přijde o zbytek sezony.



Dvaatřicetiletý Baroš se zákroku podrobil na vysočanské klinice u ortopeda Jiřího Váchala. "Operace předního zkříženého vazu proběhla úspěšně, rekonvalescence bude trvat půl roku," řekl ČTK hráčův manažer Pavel Paska.

Baroš se zranil před Vánoci v utkání turecké ligy a kvůli léčbě promešká zbytek sezony, po které mu v Antalyasporu končí smlouva. Paska však nedávno prohlásil, že zatím je předčasné útočníkovu budoucnost řešit.

"Když jdou hráči na operaci, tak mají myšlenky na všechno, jen ne na fotbal. Za tři měsíce po zákroku, až začne koleno ohýbat, se můžeme o něčem bavit," uvedl.

Baroš se do Turecka vrátil loni v létě po jarním angažmá v Baníku Ostrava. Předtím druhý nejlepší střelec v historii národního týmu strávil čtyři roky v Galatasarayi Istanbul, za sebou má také působení v Liverpoolu, Aston Ville, Portsmouthu a Lyonu.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud