22. července 2009 • 20:41

Lazio Rozehnala do Hamburku nepustí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bundesligový klub Hamburger SV usiloval o českého obránce Davida Rozehnala a ještě dnes dopoledne se zdálo, že přestupu z Lazia Řím nic nebrání.



Majitel italského klubu Claudio Lotito však nakonec rozhodl, že českého stopera neuvolní.

Řekl to hráčův manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest International. Ještě v dopoledních hodinách německá agentura SID napsala, že Rozehnal přestoupí za čtyři miliony eur (asi 103 miliony korun) a s klubem podepíše čtyřletou smlouvu.

"Jsme v kontaktu s hráčem i Laziem, ještě je ale potřeba doladit pár detailů," uvedl mluvčí Hamburku Jörn Wolf. Rozehnala, který má v Římě smlouvu do roku 2012, si německý klub vyhlédl jako náhradu za zraněného brazilského stopera Alexe Silvu.

Devětadvacetiletý reprezentant, který má za sebou také angažmá v Bruggách, Paris St. Germain a Newcastlu, se však na setkání s reprezentačním spoluhráčem Davidem Jarolímem těšil marně.

Vše zhatil prezident Lazia. "Přestože jsme byli ústně dohodnuti, tak teď řekl, že Davida nepustí. Nemá prý za něj náhradu a již 8. srpna tým čeká italský Superpohár, v němž se Lazio střetne s Interem Milán," řekl Zíka.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud