6. srpna 2009 • 10:47

O Kováče je zájem, hlásí se i Blackburn

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalista Radoslav Kováč je blízko návratu do anglické Premier League. West Ham, kde na jaře hostoval ze Spartaku Moskva, totiž je blízko dohodě s ruským celkem o dalším půlročním zapůjčení českého reprezentanta.



Podle britského tisku existuje i možnost přestupu.

Situaci komplikuje pouze zájem dalších týmů. O služby defenzivního záložníka nebo stopera usilují i Blackburn, Hull a také turecké Fenerbahce.

Kováč během jara odehrál za West Ham osm ligových a jeden pohárový zápas a vstřelil jeden gól. Trenér Gianfranco Zola s ním byl spokojený, ale nakonec neuplatnil opci ve výši čtyř milionů eur (asi 102 milionů korun), protože se mu tato suma zdála příliš vysoká. Nyní se však k jednání se Spartakem vrátil.

West Hamu se totiž ve středečním přípravném utkání s Tottenhamem zranila posila pro střed pole Luis Boa Morte a podle odhadů bude s přetrženými kolenními vazy chybět až do konce roku. Již dříve se zranil další střední záložník Scott Parker. Zola by proto rád přivedl do týmu Kováče, který by se s blížícím startem sezony nemusel dlouho adaptovat.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud