13. listopadu 2009 • 18:10

Smolař Fenin musí na další operaci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Martin Fenin musí znovu na operaci s třísly, které se podrobil už v létě. Útočník Eintrachtu Frankfurt poté bude mimo hru nejméně dva týdny.  Podle agentury DPA to dnes oznámili zástupci bundesligového klubu.



Fenin absolvoval operaci v letní pauze na konci června. Už měsíc poté odehrál dvaadvacetiletý útočník v přípravě zápas za Frankfurt, přestože podle původních odhadů měla rekonvalescence trvat dva měsíce.

V úvodu sezony se mu potíže vrátily a musel kvůli nim vynechat čtyři utkání. Nyní se desetinásobný reprezentant podrobil vyšetření u specialistky Ulrike Muschaweckové v Mnichově, po němž padlo rozhodnutí o další operaci.

V posledních zápasech Fenin jen střídal. Naposledy hrál před týdnem na půdě Leverkusenu, kde přišel na hřiště v 73. minutě a musel se spoluhráči strávit debakl 0:4. V letošní bundeslize má bilanci sedm startů a jeden gól, který dal hned v prvním kole.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud