14. března 2010 • 20:20

VIDEO: Baroš je fit a zase střílí góly

Autor: čtk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník Milan Baroš překonal problémy se zlomenou kostí v nártu a po 140 dnech nastoupil k soutěžnímu utkání. V 25. kole turecké ligy odehrál 16 minut za Galatasaray Istanbul a dokonce se gólem podílel na výhře 3:0 nad Ankaragücü. Zaznamenal tak šestou trefu v sezoně.



Baroš se zranil 25. října v derby s Fenerbahce, když hned po dvou minutách musel odstoupit po střetu s Emrem.

Původně měl chybět dva měsíce, po lednové operaci se však léčba protáhla. Galatasaray si tak místo něj přivedl náhradu v podobě brazilského útočníka Joa, kterého Baroš symbolicky vystřídal v 77. minutě nedělního zápasu.

A pár minut mu stačilo k tomu, aby svůj návrat oslavil gólem. V třetí minutě nastavení potáhl rychlý brejk autor druhé branky Keita a Baroš jeho akci gólově zakončil.

VIDEO - na Barošovu branku se podívejte zde:

Milan Baroš nastoupil po zranění na hřiště a hned dal gól.
Video se připravuje ...

Poslal tak dobrou zprávu trenérovi české reprezentace Michalu Bílkovi, pod kterým hráči národního týmu bez Baroše v útoku nevstřelili ve třech zápasech ani gól.

"Z návratu mám velkou radost. Cítil jsem se dobře, ale musím na sobě ještě hodně pracovat, abych se dostal tam, kde jsem byl před zraněním," citoval Baroše server ajansspor.com.

"Gól mě samozřejmě potěšil, ale hlavní je, že jsme vyhráli. Během mé absence hráli spoluhráči velmi dobře a já jim teď můžu konečně pomoct. Ta dlouhá pauza mě hodně trápila, ale teď už jsem zpět," dodal nejlepší střelec minulého ročníku turecké ligy.

Radost z návratu své hvězdy má také trenér Frank Rijkaard. "Moc mě to potěšilo. Navíc dal hned gól, což je skvělé. Věřím, že naváže na své předchozí výkony a bude znovu střílet góly," prohlásil Rijkaard po zápase.

Galatasaray se po výhře vrátil do čela tabulky o bod před Bursaspor, který však má k dobru zápas minulého kola s Diyarbakirsporem, který byl předčasně ukončen pro výtržnosti fanoušků.

Příznivci Diyarbakirsporu řádili i v neděli, když zavinili předčasný konec duelu na půdě Büyüksehiru. Protestovali proti gólu, který domácí vstřelili dvě minuty před koncem zápasu.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud