7. března 2015 • 13:25

Kat Vaňkát je nejvyšším fotbalovým mužem ústeckého kraje!

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dokonale plnil zadané mise, které mu nařídili kmotři českého fotbalu. Nyní se rozhodčí Zdeněk Vaňkát stal nevyšším mužem Ústeckého krajského fotbalového svazu. Rozhodla o tom valná hromada, která vloženým bodem do programu odvolala řádně zvoleného předsedu Josefa Tancoše, člena Výkonného výboru FAČR.



Když předloni předsedkyně ORK  právnička Markéta Haindlová zvažovala kandidovat na místo nejvyšší osoby českého fotbalu proti Miroslavu Peltovi, podporu jí přislíbil jihočeský klub Malše Roudná. Trest byl okamžitý. Patrně nejvýkonnější kmotr Roman Berbr, jenž pojal za příznivé podržet kolegu Peltu ve funkci za každou cenu, vyslal na vzbouřence misi.

Trojice rozhodčích včele se Zdeňkem Vaňkátem popravila vzdorovitý klub v divizním utkání v Rokycanech, když hostům byli vyloučeni tři hráči a zápas se ani nedohrál. Vaňkát se další rok dostal na listinu rozhodčích pro Synot ligu.

Nyní ochotný vykonavač zvůle znovu za své zásluhy povýšil. Na valné hromadě Ústeckého krajského fotbalového svazu byl v dodatkovém bodu programu odvolán řádně zvolený předseda Josef Tancoš, člen Výkonného výboru FAČR,  a jeho pozici tak podle stanov zaujal dosavadní místopředseda krajského výboru a předseda disciplinární komise Vaňkát.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud