18. dubna 2015 • 16:37

To bude mít drahé! David Jarolím si zahrál s bráchou. Aspoň ve Vykáni

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bratři Jarolímové si splnili sen, když si spolu zahráli v jednom týmu v mistrovském zápase. Historická chvíle přišla v sobotu před obědem ve středočeské Vykáni. Za tu už nějaký čas hraje Lukáš Jarolím, pro jeho bratra Davida to byla premiéra. Výhru nad Kunicemi 4:1 pečetil někdejší hráč Mladé Boleslavi či bundesligového Hamburku gólem z pokutového kopu. „Dát penaltu, to byla povinnost,“ usmál se záložník.



Poločas byl 1:1 a nevypadalo to na žádnou suverénní jízdu, jenže po přestávce Vykáň třemi zásahy rychle rozhodla. „Týmu se dařilo, tak jsem měl trochu strach, aby to po mém příchodu nebylo jinak,“ oddechl si po závěrečném hvizdu David Jarolím, který se nedávno rozloučil v Hamburku s profesionální kariérou.

Když proměnil penaltu, nebylo co řešit. A z publika zaznělo nadšené zvolání: „To bude mít drahé.“ Fanoušci dobře věděli, že nováčka čeká zápisné. A své si přisadil i Lukáš Jarolím. „Doufám, že zaplatí nějaké pití,“ smál se. Dobře naladěný David Jarolím se všemu jen usmál. Ovšem nevěděl, jak moc se prohne. „Nevím, co mě čeká, ale bude to levnější než v lize.“

S bratrem Lukášem nastoupil v záložní řadě Vykáně, která útočí na pátý postup v řadě. „Představovali jsme si, že si spolu zahrajeme v lize. To se nepodařilo, tak to vyšlo aspoň takhle,“ komentoval premiéru David Jarolím. „Bylo to dobrý. Těšili jsme na to. Jsme rádi, že se to povedlo, i když to byla nižší soutěž. Škoda, že to nevyšlo výš, v lize,“ dodal Lukáš Jarolím.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud