5. července 2015 • 12:52

Šest hattricků a hurá na Chelsea, jásal střelec Chrudimi B

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

To bylo ale drama. Soutěž o krále hattricků pro sebe rozhodl útočník Jaroslav Kroutil z rezervy Chrudimi až v předposledním kole. Tam se utrhl triu protivníků, s nimiž byl na stejné metě pěti hattricků, přidal v Pardubickém přeboru další tři trefy a nasadil k trháku. „Když jsem ten hattrick dal, říkal jsem si, že už by mi cena utéct neměla,“ směje se střelec.



Na podzim nasypal do sítě soupeřů čtyři hattricky. „Lepilo mi to,“ lebedil si Kroutil. Dalo se čekat, že stejná porce se mu na jaře nemusí povést. Nakonec přidal další dva a to stačilo. „Byl jsem i zraněný. Trápilo mě koleno i pata, některé zápasy jsem kvůli tomu vynechával, kdybych hrál všechny zápasy, třeba by můj výsledek byl lepší,“ myslí si.

Soutěž Sportu ale začal víc sledovat až v závěru sezony. „Poslední kola už jsem si noviny kupoval pravidelně, studoval jsem i pravidla, co rozhoduje,“ vykládá fotbalista, který je v kádru třetiligové Chrudimi, ale pravidelně hraje za rezervu.

„Je to o tréninku. Třeba teď v létě budu měsíc služebně pryč kvůli práci a bez tréninku to ve třetí lize nejde,“ naznačuje, že na prvním místě je pro fotbalistu v nižších soutěžích, ať chce nebo nechce, zaměstnání.

Chrudim B každopádně vyhrála Pardubický přebor, do divize se ale podle Kroutila tým neposune. Kroutil se tak může těšit z individuální odměny.

„Vyhrál jsem dva lístky na Chelsea. Na to se vážně těším,“ naznačil útočník, která z cen ho zaujala nejvíce. Teď jen, aby dobře vybíral, koho vezme na zápas s sebou. „Myslím, že na fotbal se mnou půjde táta. Ale do Londýna se chtěla podívat i moje přítelkyně, tak nás třeba pojede víc,“ dodává velký obdivovatel sparťana Davida Lafaty.

SOUTĚŽ HATTRICKŮ - konečné pořadí
1. Kroutil (Chrudim B) Pardubický přebor 6
2. Kacafírek (Suchdol) Středočeský přebor 5
3. Myšák (Choceň) Pardubický přebor 5
4. Formáček (Královice) Pražský přebor 5
5. Geňo (Karlovy Vary) Divize A 4
6. Zmeškal (Uh. sklady) Pražský přebor 4
7. Pavlík (Koloveč) Plzeňský přebor 4
8. Kaňkovský (Vilémov) Ústecký přebor 4
9. L. Kliment (Toužim) Karlovarský přebor 4
10. Mašlej (ČAFC) Pražský přebor 4

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud