19. listopadu 2015 • 17:15

Nemanice odehrály poločas snů. Daly devět gólů a bylo po senzaci

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápasy prvního týmu tabulky s posledním mají být papírově jednoznačné. Když se ale odepisovaný outsider vytáhne, je z toho prvotřídní senzace. K jedné takové se schylovalo v jihočeské I. A třídě, když SK Nemanice pohrával doma s Horní Planou v poločase 1:2. Jenže gólová smršť domácích ve druhé půli znamenala výhru Nemanic 10:3 a ze senzace nebylo nic.



„Nakonec z toho byla docela povedená rozlučka, ale samozřejmě jsme se v poločase trochu báli, aby z toho nebyl takový zápas blbec,“ konstatoval Miroslav Dubský, vedoucí mužstva Nemanic.

Favorit prý měl šance od začátku, ale v koncovce kolaboval. „V první půli jsme trefovali gólmana, šance byly,“ ohlížel se za zápasem.

Po přestávce už střelci Nemanic mířili lépe a míč dostali do sítě celkem devětkrát. Hosté přitom dohrávali v jedenácti a nečelili ani jedné penaltě, jak by někoho mohlo napadnout.

„Takový poločas u nás nikdo nepamatuje. A gólů mohlo být i víc, brankář soupeře další šance chytil. Jakmile jsme dali gól na 5:3, soupeř rezignoval,“ dodal Dubský.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud