3. září 2014 • 10:30

Divočina v přeboru! Hráči si nafackovkovali, pak si podali ruce

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | To byla ale divočina, strkanice na hřišti, nadávky mezi hráči i s fanoušky, ostré zákroky. Sudí zápasu Bosonohy – Ivančice ve 4. kole Jihomoravského přeboru v nastaveném čase raději zadul do píšťalky, aby předešel hromadné bitce. K ní se na trávníku během vyhrocené koncovky schylovalo. „Myslím, že disciplinární komise bude mít co řešit,“ okomentoval koncovku duelu Pavel Blaha, předseda výkonného výboru Jihomoravského krajského fotbalového svazu.



Bosonohy přitom vedly 2:0 a vypadalo to, že se duel dohraje v pohodě. Jenže Ivančice v úplném závěru snížily a možná vycítily šanci na bodový zisk. Ve třetí minutě nastavení se pak na trávníku strhla mela, kdy se v rohu hřiště ocitli na trávníku nejen hráči a sudí, ale i pořadatelé a členové realizačního týmu z lavičky.

V závěru zápasu tekly nervy na obou stranách
Video se připravuje ...

Do všeho měli co říct i nadávající diváci. Rozhodčí proto raději odpískal konec, aby uklidnil emoce. Zápas ale bude mít dohrávku a dá se čekat, že budou padat tresty.

„V pondělí se na záznam dívala Komise rozhodčích a jde to k disciplinárce. Ta by se tím měla zabývat nejspíš už teď ve středu,“ prohlásil Blaha. „Byla tam ta strkanice i další věci.“

O tom, co přesně je napsáno v zápisu o utkání, případně ve správě delegáta, nechtěl Blaha spekulovat. „Já jsem tu zprávu delegáta nečetl. Každopádně se ukázalo se, že je dobře, když se zápasy natáčejí a všichni se na to mohou dodatečně podívat a následně to může pomoci i při dalším řešení,“ doplnil Blaha.

Vypadá to, že nebude dlouho trvat a hříšníci ze zmiňované bitvy se dočkají dodatečného potrestání. Po závěrečném hvizdu, podle záběrů serveru tvcom.cz sudí udělil jen jednu žlutou kartu.

Prohřešků k potrestání tam ale bylo daleko víc. A nic na tom nemění ani to, že si někteří hráči zmíněných týmů nakonec podali ruce a odešli do kabin. Bosonohy vyhrály 2:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud