28. listopadu 2015 • 11:23

Řepka se vrací! Bouřlivák je asistentem kouče ve Štěchovicích

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Řepka hlásí návrat! Bývalý vynikající stoper pražské Sparty, který naposledy hrál nižší soutěže za Hvozdnici, ale v poslední době už dal fotbalu vale, se vrací na scénu. Podle informací iSport.cz jednačtyřicetiletý bouřlivák bude nově působit v třetiligových Štěchovicích a to jako asistent trenéra. Po nepříliš povedeném podzimu skončil v klubu kouč Jiří Hruška, na jeho místo přichází Zbynek Busta a k ruce si bere Tomáše Řepku.



Štěchovice jsou na šestnáctém místě tabulky ČFL, tedy těsně nad sestupovými příčkami. Proto se čeká, že je trenérská změna může na jaře tým nastartovat. Ve hře je prý i varianta, že trenér Zbyněk Busta využije Tomáše Řepku přímo na hřišti. Záleží jen na tom, jak se zkušený stoper dostane do kondice.

Busta s Řepkou spolupracoval už při působení v tehdy druholigovém Mostu, později se sešli v nižšíéch soutěžích ve Hvozdnici a nyní si tedy vyzkoušejí třetí společné angažmá. Informaci později potvrdil i klubový web Štěchovic.

Sám Řepka už v září na rozlučkovém zápase Jaromíra Blažka na Letné vyhlásil, že od půlky září začne cvičit a dá se do pohody. Těžko říct, jak je v tomto směru daleko, ale každopádně se nyní do fotbalu vrací.

V novém klubu se Řepka setká například s bývalým gólmanem Bohemians 1905 Radkem Sňozíkem, působí tam i syn nového kouče Filip Busta.

Podle informací iSport.cz byli ve hře i další trenéři jako Jan Kmoch, ale nakonec dostal přednost Zbyněk Busta, jenž stál u zrodu Povltavské fotbalové akademie.

Sparťané aplaudovali Řepkovi. Tleskali krásné patičce!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud