22. srpna 2014 • 18:57

Druholigové severočeské derby v Ústí nad Labem vyhrál Most

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Ústí nad Labem jsou i po čtvrtém kole druhé ligy bez vítězství. V dnešní předehrávce na domácím hřišti prohráli v severočeském derby s Mostem 1:3 a po třetí porážce za sebou mají na kontě stále jediný bod. Most naopak počínající sérii proher ukončil a poprvé v sezoně zvítězil.



Lépe přitom začali domácí a už ve druhé minutě se Veverka po centru trefil přesně k levé tyči mostecké branky.

Srb Veselinovič ale gólem do šatny vyrovnal, brzy po zahájení druhé půle Bosňan Avdič skóre otočil a znovu Veselinovič pak střelou do šibenice triumf hostů zpečetil.

Ústí nad Labem - Most 1:3 (1:1)
Branky: 2. Veverka - 45. a 78. Veselinovič, 50. Avdič. Rozhodčí: Adámková - Vlasjuk, Caletka. ŽK: Šraga, Jursa - Wermke, Schütt, Veselinovič, Avdič, Řehák. Diváci: 822.
Ústí n/L: R. Novák - Zeman, Pávek, Vaněk, Šraga - Peterka (64. Jursa), Manev (55. Pavlata), Martykán, Krátký - Smola, Veverka (46. Kuč). Trenér: Přerost.
Most: Divkovič - Běloušek, Avdič, Nguyen (75. Řehák), De Santos - Kurtaj, Schütt, Jan Procházka, Wermke, Veselinovič - Mlika (81. Jiří Procházka). Trenér: Raszyk.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud