30. srpna 2014 • 14:41

Gólman Žižkova dostal kolenem do hlavy. Jedeme domů? ptal se

Autor: ČTK, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žižkov zvládl bitvu se Sokolovem a vede FNL. Pražané sice museli během zápasu střídat gólmana Tomáše Holého. Ten se už v první půli srazil se spoluhráčem Šťastným a s krvavou ránou v oblasti spánku byl převezen do nemocnice. Náhradník Pokorný ale také neinkasoval a tak Pražené získali tři body.



Sokolov dobře vstoupil do sezony a v bitvě se Žižkovem bylo ve hře průběžné první místo tabulky. Viktorii navíc už v první půli naboural sestavu nešťastný střet brankáře Holého, který na Žižkově hostuje ze Sparty, se spoluhráčem Šťastným.

Gólman upadl na hlavu a s tržnou ránou v oblasti spánku musel střídat. "Vypadalo to špatně, Tomáš skočil po míči, který šel na malé vápno a srazil se s Marcelem Šťastným, dostal od něj kolenem do hlavy. Nevěděl o sobě, ale v bezvědomí nebyl," komentoval situaci Jindřich Trpišovský, trenér Žižkova.

Brankáře po zásahu do hlavy zajímalo, zda už je po utkání. "Ptal se, jestli je po zápase a kdy odjíždíme domů," popisoval Trpišovský.

Následně byl odvezen do nemocnice, kde zůstane přes noc na pozorování. "Půjde na CT hlavy, jde o preventivní věc. Teď to vypadá na otřes mozku, snad ho pustí v neděli domů. Každopádně bude mít aspoň deset dní klidový režim," doplnil kouč Žižkova.

Žižkovský náhradník Pokorný následně ukázal kvalitu, když zneškodnil velké šance Dřížďala a Červenky. A pak udeřila Viktorka, když Voltr poslal nechytatelnou bombou Žižkov do vedení. Ta mu nakonec vynesla tři body i vedení v tabulce.

Fotbalisté Táborska vyhráli na Žižkově 2:0 a dál se ve druhé lize drží na postupové příčce. Třetí Hradec Králové ztrácí bod
Fotbalisté Táborska vyhráli na Žižkově 2:0 a dál se ve druhé lize drží na postupové příčce. Třetí Hradec Králové ztrácí bod

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud