4. července 2015 • 08:55

Ohlásí Budějovice zvučnou posilu? Na testech je záložník Šimák

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Českých Budějovic by mohl ve druhé lize posílit záložník Jan Šimák. Šestatřicetiletý bývalý hráč Hannoveru, Leverkusenu, Stuttgartu nebo Sparty je v klubu na testech. Jihočeský celek o tom informoval na svém webu.



Šimák patřil k velkým talentům českého fotbalu, jeho kariéru však poznamenaly problémy s alkoholem. Naposledy nastupoval za střížkovské Bohemians, kde byl na hostování z Táborska. Na kontě má mimo jiné dva mistrovské tituly se Spartou a také jeden reprezentační start, v roce 2000 si navíc zahrál na olympijském turnaji v Sydney.

"O jeho fotbalovém talentu se vůbec nemá smysl bavit. A co jsem z Bohemky slyšel, tak už vede i spořádanější život, protože má rodinu. Chápu, že Šimák má ve fotbale nějaké jméno, ale já osobně bych byl pro jeho příchod, když si nastavíme určitá pravidla," citoval server iDnes generálního manažera klubu Martina Vozábala.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud