29. dubna 2016 • 21:46

Znojmo vyhrálo díky penaltě v závěru a vede druhou ligu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gólem z penalty v závěru vybojovali fotbalisté Znojma vítězství 2:1 nad Frýdkem-Místkem v předehrávce 25. kola druhé ligy a posunuli se do čela tabulky. Hosté prohráli počtvrté za sebou.



Frýdek-Místek přitom otevřel ve 12. minutě skóre, kdy se hlavou trefil Slaninka a dal svému týmu naději na další cennou výhru. Frýdek-Místek, který na jaře dokázal porazit Hradec Králové i další tým z popředí tabulky Sokolov, ale vedení dlouho neudržel. O čtyři minuty později se prosadil pěknou střelou Weber. Po několika slibných šancích na obou stranách přinesla rozhodnutí 88. minuta, kdy střídající Šumbera proměnil penaltu.

25. kolo druhé fotbalové ligy:

Znojmo - Frýdek-Místek 2:1 (1:1)
Branky: 16. Weber, 88. Šumbera z pen. - 12. Slaninka. Rozhodčí: Váňa - Ratajová, Myška. ŽK: Žondra - Literák, Krišto, Byrtus, Penksa. Diváci: 1378.

Sestavy:
Znojmo: Veselý - Mezlík, Pokorný, Odehnal (75. Šumbera), Helísek, Svozil - Okleštěk, Weber - Žondra, Ledecký (46. Stáňa), Šamánek (56. Njire). Trenér: Kučera.

Frýdek-Místek: Penksa - Literák, Klabník, Byrtus, Švrček, Slaninka - Ujlaky, Krišto, Ižvolt (85. Jarabica), Tobiáš (65. Ďuriška) - Hošek (76. Vyskočil). Trenér: Radványi.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud