2. listopadu 2008 • 14:48

Čáslav prohrála v Ústí nad Labem

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Čáslavi neuspěli v boji o čelo tabulky druhé ligy a v Ústí nad Labem prohráli 1:2. Ve vedení se drží od páteční předehrávky Jihlava.



Jihlavu mohou předstihnout už jen Bohemians 1905 v podvečerním posledním utkání 14. kola v Hradci Králové. Čáslav je třetí a její dnešní přemožitel na ni ztrácí pouhý bod.

O vítězství rozhodlo Ústí až zlepšenou hrou ve druhém poločase. Od 11. minuty totiž domácí prohrávali, poté co čáslavský Strnad po úniku přihrál Dianovi a jeho střela z hranice šestnáctky skončila po teči obrany v šibenici Novákovy branky.

Hra se pak odehrávala mezi šestnáctkami. V 27. minutě domácí Pilík z výhodné šance přestřelil branku a vzápětí vyrazil Švenger bombu Volka.

Na druhé straně Brezinský mířil pouze do Novákovy náruče a o dvě minuty později se znovu vyznamenal jeho protějšek Švenger, když nohou vyrazil na roh gólovou střelu Vondráška.

Druhý poločas ovládli domácí a jejich hlavní zbraní byly standardní situace. V 53. minutě vyrovnal po rohu Benčíka krásnými nůžkami Džuban a stejný hráč dorazil o čtvrt hodiny později znovu po rohovém kopu do čáslavské sítě míč odražený brankářem Švengerem po hlavičce Valenty.

Čáslavský gólman ještě vyrazil skákavou střelu Volka na roh, snaha hostů o vyrovnání byla marná.

Výsledky - 14. kolo:
Ústí nad Labem - Čáslav 2:1 (0:1).

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud