5. března 2010 • 20:15

Zlín porazil Jihlavu a upevnil si druhé místo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlínští fotbalisté zvítězili v úvodním utkání jarní části druhé ligy v Jihlavě 1:0 a upevnili si druhé místo v tabulce. Aspirant na postup do nejvyšší soutěže využil ve druhém poločase zaváhání jihlavské obrany a v mrazivém počasí získal tři body.



Domácí přitom ve šlágru 17. kola začali aktivně a na těžkém terénu před poloprázdnými tribunami od prvních minut diktovali tempo. Obě mužstva ale vycházela ze zabezpečené obrany, proto se do první šance dostal až dvě minuty před přestávkou nový jihlavský kapitán a největší zimní posila Filip Dort. Z dvaceti metrů ale trefil pouze břevno zlínské branky.

Čtvrt hodiny po přestávce ale udeřili hosté. Zlín poslal do vedení Vozábal, který využil propadnutý centr z levé strany a poslal míč za bezmocného Uvarenka. V závěrečné křeči hrající Vysočina už nic vymyslet nedokázala, tak si hosté v klidu vítězství pohlídali.

FC Vysočina Jihlava - FC Tescoma Zlín 0:1 (0:0)
Branka: 61. Vozábal. Rozhodčí: Ardeleanu - Večeřa, Drastík. ŽK: Kroča (Zlín).
Diváci: 779.

Sestavy:

Jihlava: Uvarenko - Gabriel (76. Tlustý), Karlík, Caha, Gavrič - Dort, Gába (71. Krutý), Görner - Franěk (58. Dolejš), Simr, Mešanovič. Trenér: Urban.

Zlín: Skácel - Malcharek, Malý, Kroča, Novák (49. Elšík) - Vozábal, Šmahaj, Abrahám, Jelínek - Bača (80. Švach), Kroupa (90. Poznar). Trenér: Minář.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud