30. září 2014 • 18:49

Teplice i s Mahmutovičem vyhrály osmifinále poháru v Domažlicích 4:0

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Teplic vyhráli úvodní zápas osmifinále Poháru FAČR na hřišti Domažlic s přehledem 4:0. Dnešní vítězství nad vedoucím celkem ČFL, který v druhém kole vyřadil Duklu, zařídili Ulrich Kapolongo, Jan Krob, Chukwudi Chukwuma a Ladislav Takács. Odveta se hraje na Stínadlech 14. října.



Teplice neponechaly nic náhodě a oproti běžné prvoligové sestavě udělaly jen pár změn. V základu například nastoupil Mahmutovič, který v pondělí od vedení klubu dostal pokutu za to, že dal najevo nespokojenost s rolí náhradníka.

V brance se objevil Slavík, ten však na hřišti vydržel jen 32. minut a pak ho kvůli zranění musela vystřídat obvyklá jednička Grigar.

Severočechy v 11. minutě poslal do vedení Kapolongo, pak však tempo zápasu výrazně opadlo a další branky začaly padat až po přestávce. V rozmezí pěti minut se trefili Krob (66.) s Chukwumou (71.) a šest minut před koncem přidal čtvrtou branku střídající Takács.

Teplice tak vyhrály i třetí zápas v poháru a navíc ještě ani jednou neinkasovaly. Naopak Domažlice, které mají v ČFL po osmi kolech bilanci šesti výher a po jednom vítězství a prohře po penaltách, si připsaly první porážku v normální hrací době v sezoně.

Úvodní utkání osmifinále fotbalového Poháru FAČR:
Domažlice - Teplice 0:4 (0:1)
Branky: 11. Kapolongo, 66. Krob, 71. Chukwuma, 84. Takács. Rozhodčí: Berka.
Sestava Teplic: Slavík (32. Grigar) - Krob, Lüftner, Jirásek, Hošek - Táborský (61. Takács), Matula - Chukwuma, Vůch, Kapolongo - Mahmutovič. Trenér: Ščasný.

Odveta se hraje 14. října.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud