2. září 2015 • 19:07

Ordoš hattrickem sestřelil Rosice, Olomouc v klidu postoupila

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Olomouce hladce zvládli vstup do domácího poháru MOL Cupu. Prvoligový nováček v závěrečném utkání druhého kola zvítězil na hřišti divizních Rosic jasně 5:0 i díky hattricku Michala Ordoše. V další fázi soutěže Sigmu čeká druholigová Opava.



Olomouc poslal do vedení už v sedmé minutě Ordoš, který z penalty potrestal faul na Petra. Po půlhodině hry přidal zkušený útočník Sigmy druhý zásah, tentokrát se prosadil umístěnou přízemní střelou.

Hosté dominovali i po změně stran. Tři minuty po pauze zvýšil Chorý po přesném centru Hály. Ordoš pak trefil tyčku a střídající Moulis napálil břevno rosické branky. V posledních dvou minutách Hanáci přidali ještě dva góly. Ordoš dokonal hattrick a pak ještě přihrál na pátou branku náhradníkovi Rolincovi.

Druhé kolo poháru z ligových zástupců nepřešly pouze Baník Ostrava a Slovácko. Třetí kolo, do kterého zasáhnou už i nejlepší české celky Plzeň, Sparta Praha, Jablonec, Mladá Boleslav a obhájce Liberec, má hrací den 23. září.

2. kolo MOL Cupu, fotbalového Poháru FAČR:
Slovan Rosice - Sigma Olomouc 0:5 (0:2)
Branky: 7. z pen., 30. a 89. Ordoš, 48. Chorý, 90. Rolinc. Rozhodčí: Machálek.
Sestava Olomouce: Buchta - Hála, Rajnoch, Šindelář, Vepřek - Petr (82. Zahradníček), Cana, Houska, Navrátil (58. Moulis) - Ordoš, Chorý (78. Rolinc). Trenér: Kalvoda.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud