22. září 2015 • 21:55

Ostudné vyřazení Slavie před derby. Velká mrzutost, štvalo Uhrina

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle si generálku na nedělní derby se Spartou určitě nepředstavovali. Fotbalisté Slavie prohráli ve třetím kole ligového poháru na hřišti druholigového Ústí nad Labem 2:4, ostudnou porážku zažili stejně jako před třemi lety. "Jsme nespokojení," hodnotil utkání se svraštělým čelem trenér "sešívaných" Dušan Uhrin.



Slávisté nevytáhli úplně béčkovou sestavu, byť třeba Latka s Berkovcem stáli a šetřili se na derby. Naopak nejlepší kanonýr Milan Škoda vyběhl na trávník od prvních minut s kapitánskou páskou.

Ústí ale předvedlo velmi statečný boj, hlavně první poločas slavnějšího soupeře před zraky vlastních diváků přehrávalo. Domácí hráči nakonec urvali výhru 4:2 a mohli slavit jeden z největších úspěchů dosavadní kariéry.

"Velká mrzutost, chtěli jsme tady vyhrát," neskrýval rozladění slávistický trenér Dušan Uhrin . "Postavili jsme trošku jinou sestavu. Ale jsme nespokojení, první půli jsme prohospodařili, prohrávali jsme nula dva a to je moc," zlobil se.

Slávisté vypadli z poháru. Mrzutost, čertil se trenér Uhrin
Video se připravuje ...

Druholigové Ústí slaví. V poháru senzačně porazilo Slavii
Video se připravuje ...

Slávisté nedokázali utkání otočit ani ve druhém poločase, kdy už předváděli podstatně lepší fotbal. "Na konci nás domácí potrestali, ale druhý poločas jsme hráli dobře. Asi tak, jak si představuji. Jenže je to pořád málo, prohráli jsme nad druholigovým týmem," netajil zklamání trenér Uhrin.

První utkání v sešívaném dresu odehrál obránce Milan Frydrych, nová akvizice z Baníku Ostrava. "Určitě jsem si to představoval jinak. Ty góly, co jsme dostávali, byly hodně laciné. To nás vždycky zabrzdilo. Jakžtakž jsme se třeba rozehrávali, dostávali se do toho, a najednou přišla inkasovaná branka. Pokaždé hodně zbytečně," mrzelo pětadvacetiletého stopera.

Bolestivé vyřazení přišlo pro Slavii v nejméně vhodnou dobu, už v neděli hraje doma největší zápas podzimu, derby se Spartou. "Komplikace to je, prohráli jsme a inkasovali čtyři góly. Nedá se nic dělat, musíme to hodit za hlavu a soustředit se už jen na derby. Já jsem ale velice nepsokojený," uzavřel Uhrin.

Útočníék Ústí nad Labem Filip Novotný se raduje z branky do sítě Slavie
Útočníék Ústí nad Labem Filip Novotný se raduje z branky do sítě Slavie

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud