16. srpna 2016 • 19:07

Brzký konec Příbrami! Z poháru ji vyřadilo třetiligové Litoměřicko

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Příbrami jsou po Teplicích druhým prvoligovým celkem, který v MOL Cupu končí už ve 2. kole. Na hřišti třetiligového Litoměřicka prohráli 1:3, navázali tak na nevydařený vstup do sezony. Připsali si už čtvrtou soutěžní prohru v řadě.



Oproti lize, kde Příbramští prohráli všechny tři kola, udělal trenér Martin Pulpit mnoho změn. Mimo jiné nastoupila vůbec poprvé nová posila Jiránek. Šanci od začátku dostali i Boháč, Kvída, Pecháček, Moravec či Mahmutovič, který doháněl tréninkové manko.

Jenže Litoměřicko udeřilo hned z první vážnější šance, v níž se hlavou prosadil Kacafírek. Domácí útočník navíc ve 23. minutě proměnil i pokutový kop a se čtyřmi góly se dotáhl na čelo tabulky střelců. A ještě do poločasu zvýšil Faust.

Hned po změně stran kopali penaltu i Příbramští. Proměnil ji střídající Rezek a vykřesal pro favorita naději. Víc už ale hosté v útoku nevymysleli a museli spolknout další porážku.

Dosud postoupilo sedm ligových celků. Dalších šest týmů do soutěže vstoupí až ve 3. kole. Ve 2. kole se ještě představí Zlín v Třebíči.

2. kolo českého fotbalového poháru - MOL Cupu:

Litoměřicko - 1. FK Příbram 3:1 (3:0)

Branky: 8. a 23. z pen. Kacafírek, 41. Faust - 48. Rezek z pen.

Sestava Příbrami: Boháč - Mareš (46. Majtán), Jiránek, Kvída, Divíšek - Tregler, Trapp - Pilík (46. Ferrara), Moravec (25. Rezek), Pecháček - Mahmutovič. Trenér: Pulpit.

Obránce Martin Jiránek zažil neúspěšnou premiéru v dresu Příbrami
Obránce Martin Jiránek zažil neúspěšnou premiéru v dresu Příbrami

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud