16. února 2011 • 13:19

Gerrard zůstává doma. Na Letné nenastoupí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Kapitán fotbalistů Liverpoolu Steven Gerrard kvůli zranění třísel přijde o čtvrteční úvodní utkání Evropské ligy v Praze proti Spartě. Trenér Kenny Dalglish ho nechal v Anglii, aby se doléčil, a ani ho nenominoval do třiadvacetičlenného kádru, který odcestoval do Prahy.



Třicetiletého záložníka a největší hvězdu týmu z Anfield Road trápily v posledních dnech problémy s přitahovačem stehna, proto se Dalglish rozhodl klíčového hráče Liverpoolu šetřit. Na Letné se tak nepředstaví největší osobnost z týmu soupeře Sparty.

Gerrard vynechal i sobotní ligový zápas ve Wiganu. V něm Liverpool pouze remizoval 1:1, čímž přerušil svoji sérii čtyř ligových výher.

V nominaci na zápas chybí i další marod stoper Daniel Agger či druhý ze zkušených Dánů Christian Poulsen, který čeká narození potomka. Naopak na palubě nechybí již vyléčený Joe Cole či nová posila Andy Carroll.

Ten však podle všeho nebude hrát, jelikož teprve začíná s tréninkem po zranění, ale s týmem cestuje, aby zapadl do party. "Do zápasu nezasáhne, ale pomůže mu to, aby se cítil jako součást tohoto týmu," řekl trenér Dalglish.

Potvrdily se i informace britských médií a na zápas se Spartou bude připraven i šestnáctiletý talentovaný útočník Raheem Sterling. Ve výběru jsou i další mladíci z rezervních týmů Liverpoolu Jack Robinson, Danny Wilson, John Flanagan, Conor Coady, Daniel Pacheco či Tom Ince, syn bývalého kapitána Liverpoolu Paula Ince.

Širší nominace Liverpoolu na zápas se Spartou:
Reina, Jones, Gulacsi - Johnson, Coady, Flanagan, Aurélio, Robinson, Kyrgiakos, Wilson, Carragher, Kelly, Škrtel - Meireles, Cole, Maxi Rodríguez, Jovanovič, Lucas, Ince - Sterling, Pacheco, Kuijt, N'Gog.

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard možná nenastoupí proti Spartě
Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard možná nenastoupí proti Spartě

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud