6. března 2013 • 21:13

Plzeň prosí fanoušky: Lístky Turkům neprodávejte, přijďte fandit!

Autor: Václav Hanzlík
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Do Plzně míří na tisíc bouřlivých fanoušků tureckého Fenerbahce. Problém je v tom, že vstupenky dostane jen 620 z nich. I proto se v Plzni mluví o největších bezpečnostních opatřeních v historii klubu. Pozor si chtějí dát hlavně na překupníky.



V akci budou v den zápasu policisté z pořádkové jednotky, antikonfliktního týmu, jízdní policie, ze vzduchu bude vše monitorovat vrtulník. A pořadatelé si chtějí posvítit i na nepoctivé překupníky se vstupenkami.

Dá se totiž očekávat, že turečtí fanoušci, kteří do západočeské metropole přijedou bez vstupenky třeba z Německa, jsou ochotni za místo na tribuně vytáhnout z peněženky několikanásobně vyšší sumu než je pořizovací cena vstupenek.

„Prosíme naše fanoušky, aby s lístky nijak neobchodovali a normálně přišli fandit Viktorce, která jejich podporu potřebuje,“ nabádá mluvčí klubu Pavel Pillár. „Věřím, že zvítězí fanouškovská čest, určitě si nikdo takový zápas nechce nechat ujít,“ věří příznivcům modročervených barev.

Na pořádek bude v okolí stadionu dohlížet vysoký počet policistů, zápas byl totiž vyhodnocený jako vysoce rizikový.

Ve středu v podvečer však na tradiční bezpečnostní schůzce zástupce Fenerbahce prohlásil, že žádné nepokoje neočekává. „Podle něj  do Plzně nepřijeli fanoušci, kteří se chtějí nějak mstít za to, že odveta v Istanbulu bude bez diváků. Navíc všechny vstupenky do sektoru hostů jsou na jméno a máme celý seznam,“ uvedl Pillár.

Fotbalisté Plzně trénovali v Doosan Aréně před utkáním osmifinále Evropské ligy proti Fenerbahce Istanbul
Video se připravuje ...

František Rajtoral (uprostřed) si na tréninku Plzně musel po mnoha zápasech v záloze připomenout pozici pravého obránce, kde zřejmě nastoupí
František Rajtoral (uprostřed) si na tréninku Plzně musel po mnoha zápasech v záloze připomenout pozici pravého obránce, kde zřejmě nastoupí

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud