16. května 2013 • 00:52

FOTO: Bouřlivé oslavy Chelsea! Hrdina finále Čech líbal pohár

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Amsterdamská noc v rytmu „Blues“! Fotbalisté Chelsea se na poslední chvíli přece jenom dočkali vysněné trofeje. Na Ostrovech londýnský tým všechny šance propásl, ale ve finále Evropské ligy už se Petr Čech a spol. dočkali. Tým, který ve vyřazovací části potrápila i pražská Sparty, vyhrál díky trefě Ivanoviče nad Benfikou 2:1 a mohly odstartovat oslavy.



Hřiště se po závěrečném hvizdu proměnilo v karneval radosti „Blues“. Střelec vítězné trefy Branislav Ivanovič lezl po brankové konstrukci branky a mával divákům. Kapitán John Terry, který do zápasu kvůli zranění nezasáhl, po hřišti chodil v dresu Chelsea s dětmi v náručí.

Radost a úsměv hrála ve tváři českého gólmana Petra Čecha. Aby ne, vždyť právě on přesným výhozem založil akci, z které dala Chelsea první gól. Usmíval se ale každý, kdo držel palce anglickému celku.

Pyšný jako páv se procházel po hřišti manažer Rafael Benítez. Ten sice nevyhrál válku s fanoušky klubu, kteří ho nesnášejí od chvíle, co se na Stamford Bridge objevil, ale na poslední chvíli i tak vyhrál pro klub trofej. Jeho jméno tak bude spojeno s úspěchem Chelsea v Evropské lize a to se počítá. Do vizitky Beníteze tak přibudu další trofej.

Tahle amsterdamská noc prostě patřila "blues".

Brankář Petr Čech si triumf Chelsea v Evropské lize užíval. Londýnský klub vyhrál ve finále nad Benfikou 2:1 a Čech založil akci, po níž Blues dali první gól
Brankář Petr Čech si triumf Chelsea v Evropské lize užíval. Londýnský klub vyhrál ve finále nad Benfikou 2:1 a Čech založil akci, po níž Blues dali první gól

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud