9. srpna 2013 • 10:02

Pitákův lob, bomba Rybalky. Podívejte se na góly Jablonce a Liberce

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tohle se nečekalo. Fotbalisté Jablonce i Liberce fantasticky zvládli odvety 3. předkola Evropské ligy a zahrají si o postup do hlavní fáze soutěže. V zápasech na hřišti Strömsgodsetu (Jablonec vyhrál 3:1) a v Curychu (Liberec 2:1) padaly nádherné branky. Zejména trefy Pitáka a Rybalka aspirují na nejkrásnější góly měsíce.



Když Plzeň, tak my taky. Fotbalisté Jablonce a Liberce se správně nahecovali, oba týmy v náročných venkovních odvetách zvítězili a slaví postup. Možná nečekaně, ale určitě zaslouženě.

Liberec uhrál tři body na hřišti silného Curychu 2:1. Oba góly padly po střelách zdálky. Na 1:1 vyrovnával přízemní střelou Martin Frýdek, ještě hezčí byl rozhodující zásah Rybalka.

Severočeský záložník napřáhl skoro z 25 metrů, pravačkou "utáhl" střelu na zadní tyč a míč zapadl přesně do sítě. Nádherný gól zajistil Liberci slastný pocit vítězství a postupu do play off Evropské ligy.

VIDEO: sestřih utkání Curych - Liberec (gól Rybalka v čase 2:07)

Skvělou partii odehrál také Jablonec. Norského soka se nezalekl ani přesto, že Strömsgodset na domácí umělé trávě neprohrál 37 zápasů v řadě. Díky dvěma gólům v závěru zvítězil 3:1 a stejně jako Liberec se může těšit na soupeře pro závěrečné předkolo Evropské ligy.

Účet utkání završil Karel Piták. Jablonecký kapitán v 90. minutě vymyslel jedinečnou kulišárnu. Na hranici vápna místo tvrdé střely zvolil jemný dloubáček, který nádherně zaplul do norské branky.

VIDEO: sestřih utkání Strömsgodset - Jablonec (gól Pitáka v čase 1:08)

Martin Frýdek slaví branku do sítě Curychu
Martin Frýdek slaví branku do sítě Curychu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud