25. července 2014 • 08:20

Ďuriš si věří: Jsme rozehranější, chci Lyonu vrátit prohru s Plzní

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O motivaci mají hráči Mladé Boleslavi v dalším kole Evropské ligy postaráno. Hrát proti slavnému Olympique Lyonu, to se může některým poštěstit jednou za život. Ještě větší touhu francouzský klub vyřadit bude mít útočník Michal Ďuriš, který s Lyonem vypadl v loňském roce ještě v dresu Plzně. Favorita se ale nebojí. „Na naší straně je rozehranost,“ hlásí.



MATCH OVERVIEW LEGACY

Dvougólový střelec po zápase odmítal, že by byl bosenský Brijeg snadným soupeřem. „Podle výsledku to vypadá jednodušeji, než se zdálo. Hodně nám pomohl první gól, pak jsme si říkali, že je potřeba vydržet 10 až 15 minut druhé půle a že to bude dobré, nakonec jsme ještě přidali tři góly, takže paráda,“ říkal Ďuriš.

Pochválil také taktický rozbor kouče Jarolíma. „Trenér nám na videu ukazoval momenty z prvního zápasu, co by mohlo na ně platit. A ukázalo se, že přihrávky za obranu jsou jejich slabina,“ hodnotil.

„Jsem velmi rád za každé vítězství a každý gól. Jsme nový tým, tak věřím, že si to ještě sedne a budeme ještě lepší,“ nechce Ďuriš usnout na vavřínech.

Jako odměnu dostali hráči Boleslavi zápas s francouzským Lyonem. „Můžeme se těšit na Lyon. S takovými soupeři se nehraje každý den. Snad jim vrátím tu prohru s Plzní,“ nezapomněl bývalý hráč Západočechů na loňské vyřazení.

„Na naší straně bude rozehranost, Lyon ještě nezačal, tak to snad na něj bude platit. Nebude to nic jednoduchého, ale můžeme překvapit. Snad jim zejména doma nenecháme nic zadarmo,“ doufá střelec.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud