31. července 2014 • 12:17

Diváci uvidí Boleslav a Plzeň. ČT koupila přenos místo utkání Liberce

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chystá se velký fotbalový den. V úvodních zápasech 3. předkola Evropské ligy se představí hned tři české týmy. Jaké z nich budou moct fanoušci sledovat v televizi? Stanice Nova Sport odvysílá zápas Boleslavi s Lyonem. Česká televize měla původně dávat utkání Liberce na hřišti Giurgiu, rumunský klub ale zrušil výrobu přenosu. ČT nakonec dopoledne zajistila pro diváky utkání Plzně v rumunské Ploješti.



Sparta svůj úterní zápas v 3. předkole Ligy mistrů zvládla, švédské Malmö zdolala 4:2. Dnes přijdou na řadu další tři čeští zástupci v pohárové Evropě, konkrétně Liberec, Boleslav a Plzeň.

Které zápasy uvidíte na českých televizních kanálech? Nakonec se podařilo zajistit přenos ze dvou utkání. Placený kanál Nova Sport odvysílá domácí souboj Boleslavi s francouzským Lyonem (19:00), Česká televize na svém sportovním kanálu uvede duel Ploještě s Plzní (20:00). 

Česká televize měla původně v plánu dávat zápas Liberce v rumunskou Astrou Giurgiu (18:00). Vysílání ale odpadlo. "Klub zrušil výrobu přenosu, snažíme se zajistit alespoň vysílání zápasu Plzně," vysvětloval ve středu výkonný ředitel ČT Sport Jiří Ponikelský.

ČT nakonec na poslední chvíli získala práva na utkání Plzně v Ploješti, což na svém Twitteru zveřejnil komentátor Jaromír Bosák. Stanice příští týden divákům nabídne středeční odvetu Sparty na hřišti Malmö (19:00).

K dispozici fanouškům budou ONLINE přenosy všech tří zápasů. Na iSport.cz můžete od 18:00 sledovat Boleslav s Lyonem, poté přijde na řadu Liberec proti Giurgiu (19:00), jako poslední zahájí zápas Viktoria Plzeň v Ploješti (20:00).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud